Συζήτησαν για θέματα προσβασιμότητας Reviewed by Momizat on . Η επίλυση θεμάτων προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας για μια τόσο επίπεδη πόλη, όπως τα Τρίκαλα, είναι μια επιτακτική ανάγκη. Όχι μόνο για τα Ατομα με Αναπηρ Η επίλυση θεμάτων προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας για μια τόσο επίπεδη πόλη, όπως τα Τρίκαλα, είναι μια επιτακτική ανάγκη. Όχι μόνο για τα Ατομα με Αναπηρ Rating: 0

Συζήτησαν για θέματα προσβασιμότητας

Συζήτησαν για θέματα προσβασιμότητας

Η επίλυση θεμάτων προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας για μια τόσο επίπεδη πόλη, όπως τα Τρίκαλα, είναι μια επιτακτική ανάγκη. Όχι μόνο για τα Ατομα με Αναπηρία, αλλά και για τον πολιτισμό μας. Τον ουσιαστικό πολιτισμό μιας κοινωνίας. Σήμερα το πρωί, μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΚ) Τρικάλων επισκέφθηκαν το Δημαρχείο. Εξέφρασαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ευαγγελία Τασιούλα και Θανάσης Καραγεώργος τις ανάγκες και τα προβλήματα που εμφανίζονται στην πόλη για τα άτομα με αναπηρία. Και, ταυτοχρόνως, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, την αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη και τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννη Κωτούλα, για τα θέματα της προσβασιμότητας. Εξάλλου, μία ημέρα πριν, το ΕΕΕΕΚ είχε μετάσχει στη συζήτηση για το πρόγραμμα freemobility με ακριβώς αυτόν τον στόχο.
Ο κ. Παπαστεργίου συζήτησε για θέματα εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στην πόλη, ενώ αποδέχθηκε αίτημα των εκπαιδευτικών, για προσφορά μίας ή δύο θέσεων στάθμευσης στον δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Κανούτα. Παραλλήλως, συζητήθηκαν εκτενώς κι άλλα θέματα σχετικά με την προσβασιμότητα, που θα επιλύονται σταδιακά, ως άμεσες, όμως, προτεραιότητες.

Από το γραφείο Τύπου

eidiko2 eidiko1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή