Συλλήψεις 17 πολιτών στη Θεσσαλία από την ΕΛ.ΑΣ. Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματο Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματο Rating: 0

Συλλήψεις 17 πολιτών στη Θεσσαλία από την ΕΛ.ΑΣ.

00000000000000000000000000000000000
Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας. Σκοπός των συγκεκριμένων ελέγχων είναι η δίωξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και της επαιτείας, καθώς και η αντιμετώπιση κάθε άλλης μορφής παραβατικών συμπεριφορών. Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «συγκεκριμένα, στις συντονισμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (12.01.2015) από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, συμμετείχε ο απαιτούμενος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Ελέγχθηκαν 949 άτομα, εκ των οποίων 838 ημεδαποί και 111 αλλοδαποί και 572 οχήματα. Προσήχθησαν 39 άτομα: 27 ημεδαποί και 12 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 17 άτομα και συγκεκριμένα: 3 ημεδαποί για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 3 ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 ημεδαπός για κλοπή, 1 ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο, 6 άτομα, από τα οποία πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, φοροδιαφυγή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παραβίαση υγειονομικής διάταξης και κλοπή, 1 ημεδαπός για πρόσληψη και απασχόληση μη νομίμων αλλοδαπών, 2 αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια.
Βεβαιώθηκαν παράλληλα 230 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 5 παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 5 παραβάσεις για επαιτεία, 3 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 1 παράβαση του αδικήματος της κλοπής, 3 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 212 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (1 για μέθη, 21 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, 2 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 5 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 176 λοιπές παραβάσεις), 1 παράβαση του Ν. 3446/06 «φορτηγά αυτοκίνητα».

Κατασχέθηκαν: 114 ναρκωτικά δισκία, 14,7 γραμμάρια κάνναβης,
πλήθος προϊόντων παραεμπορίου (φακοί, ρολόγια, μπαταρίες κ.α.), 180 κιλά οπωροκηπευτικών και μικρό χρηματικό ποσό.
Επισημαίνεται ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή