Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Συλλαλητήριο οργανώνει η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 8.00 μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ενάντια στη νέα αντεργατική αντιλαϊκή σ Συλλαλητήριο οργανώνει η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 8.00 μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ενάντια στη νέα αντεργατική αντιλαϊκή σ Rating: 0

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα

Pame
Συλλαλητήριο οργανώνει η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 8.00 μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ενάντια στη νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία με την ΕΕ, που αποφασίστηκε στη σύνοδο κορυφής των κρατών της Ευρωζώνης με την στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των κομμάτων ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ.
Το 3ο μνημόνιο φέρνει νέο μπαράζ αντιλαϊκών μέτρων που θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των 2 προηγούμενων μνημονίων.
Για την εργατική τάξη προβλέπει σάρωμα σε ό,τι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και μεγαλύτερη φοροληστεία στο λαϊκό εισόδημα.
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να μην εγκρίνει τη νέα συμφωνία, με τον αγώνα της να πει όχι στο νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.
• Έχουμε τη δύναμη να γυρίσουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
• Να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και ανάκτηση των απωλειών.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8.00μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
ΤΟ ΠΑΜΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή