“Συμμαχία” για το κυκλοφοριακό στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σημαντικά θέματα για τη ρύθμιση του κυκλοφοριακού και τη γενικότερη κίνηση των οχημάτων, των δικύκλων, των ποδηλάτων και των πεζών στην πόλη των Τρικάλων, συζητ Σημαντικά θέματα για τη ρύθμιση του κυκλοφοριακού και τη γενικότερη κίνηση των οχημάτων, των δικύκλων, των ποδηλάτων και των πεζών στην πόλη των Τρικάλων, συζητ Rating: 0

“Συμμαχία” για το κυκλοφοριακό στα Τρίκαλα

“Συμμαχία” για το κυκλοφοριακό στα Τρίκαλα

Σημαντικά θέματα για τη ρύθμιση του κυκλοφοριακού και τη γενικότερη κίνηση των οχημάτων, των δικύκλων, των ποδηλάτων και των πεζών στην πόλη των Τρικάλων, συζητήθηκαν το μεσημέρι, στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δέχθηκε τον διοικητή του τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, Αστυνόμο Α΄, κ. Ιωάννη Τσιώλη και άνδρες της Ομάδας Ζ.
Η συζήτηση, με παρόντες τους αντιδημάρχους κ. Κυρίτση και Κωτούλα (Δημοσίων Σχέσεων και Καθημερινότητας αντιστοίχως) αφορούσε σε πλήθος ζητημάτων που σχετίζονται με το κυκλοφοριακό. Η πρόσφατη έναρξη ουσιαστικής συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελεί μια σαφή προσπάθεια αλλαγής των δεδομένων στο κυκλοφοριακό στην πόλη. Ετσι, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη στάθμευση των οχημάτων, τους πεζόδρομους, τους ποδηλατοδρόμους και την προστασία τους, την κίνηση των πεζών και όλα όσα αφορούν στην εφαρμογή των κανόνων κυκλοφορίας. Η δε συνεισφορά των ανδρών της Ομάδας Ζ είναι σημαντική, καθώς καθημερινώς περιπολούν στην πόλη και ανά πάσα στιγμή μπορούν να παρέμβουν. Τα ειδικότερα ζητήματα εξετάστηκαν ενδελεχώς και η συνεργασία των δύο πλευρών αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα, με μόνο στόχο τη βελτίωση της κίνησης στην πόλη.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή