Συνάντηση επιτροπής κατοίκων Μαυρελίου με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας για το θέμα της ύδρευσης Reviewed by Momizat on . Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης δέχθηκε στο γραφείο του, σήμερα το πρωί, επιτροπή αποτελούμενη από κατοίκους του Μαυρελίου ,προκειμένου να συζητήσουν τ Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης δέχθηκε στο γραφείο του, σήμερα το πρωί, επιτροπή αποτελούμενη από κατοίκους του Μαυρελίου ,προκειμένου να συζητήσουν τ Rating: 0

Συνάντηση επιτροπής κατοίκων Μαυρελίου με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας για το θέμα της ύδρευσης

mayreli 1
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης δέχθηκε στο γραφείο του, σήμερα το πρωί, επιτροπή αποτελούμενη από κατοίκους του Μαυρελίου ,προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της έλλειψης επάρκειας πόσιμου νερού που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Μαυρελίου.
,mayreli 3
Η επιτροπή των κατοίκων του Μαυρελίου ζήτησε από το Δήμαρχο την ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας, προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει το Μαυρέλι, .
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση της ΔΕΥΑΚ η οποία εξέτασε τις πηγές που υπάρχουν γύρω από τον οικισμό του Μαυρελίου αλλά η ποσότητα νερού που μπορούν να δώσουν κρίθηκε ανεπαρκής για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σε πόσιμο νερό των κατοίκων του Μαυρελίου.
Επίσης κλήθηκε εσπευσμένα από το Δήμο Καλαμπάκας, ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Παυλίδης ο οποίος αφού εξέτασε επιτόπου το πρόβλημα πρότεινε διάφορες λύσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν κάποια λύση στο πρόβλημα.
mayreli 2
Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, κ. Σινάνης τόνισε ότι προσωρινά οι κάτοικοι του Μαυρελίου μπορούν να πίνουν νερό από τη βρύση της πλατείας του χωριού και από άλλη μία πηγή που βρίσκεται εντός οικισμού, από όπου έχουν γίνει δειγματοληψίες και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το νερό είναι πόσιμο και κατάλληλο για τους κατοίκους.
Πρότεινε επίσης την διοργάνωση συνάντησης με τους βουλευτές του Νομού Τρικάλων, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, τη Δημοτική Αρχή και τους κατοίκους του Μαυρελίου, προκειμένου να βρεθεί από κοινού λύση χρηματοδότησης των υδρευτικών έργων που θα απαιτηθούν για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης επάρκειας νερού της Τοπικής Κοινότητας Μαυρελίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή