Συνελήφθησαν στη Λάρισα πέντε άτομα για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους Reviewed by Momizat on . Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της παράβασης του νόμου περί υιοθεσιών και της ψευδούς βεβαίωσης Από Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της παράβασης του νόμου περί υιοθεσιών και της ψευδούς βεβαίωσης Από Rating: 0

Συνελήφθησαν στη Λάρισα πέντε άτομα για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους

Συνελήφθησαν στη Λάρισα πέντε άτομα για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της παράβασης του νόμου περί υιοθεσιών και της ψευδούς βεβαίωσης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους και συνελήφθησαν, χθες (24-12-2014) το απόγευμα, πέντε (5) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της παράβασης του νόμου περί υιοθεσιών και της ψευδούς βεβαίωσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας και τέσσερις ημεδαπούς (δύο άνδρες 39 και 62 ετών και δύο γυναίκες 35 και 65, ετών). Επιπλέον, ως συνεργοί τους, αναζητούνται για να συλληφθούν, 38χρονη ημεδαπή και 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, πρόεκυψε ότι η 40χρονη αλλοδαπή μαζί με τον 43χρονο αλλοδαπό, προέβησαν, παρά τη θέληση της 17χρονης κόρης τους, στην παράνομη υιοθεσία του μόλις τριών ημερών βρέφους της.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 39χρονος ημεδαπός, ως υποψήφιος πατέρας, οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 65 και 62 ετών, ως διαμεσολαβητές στον «διακανονισμό» της παράνομης υιοθεσίας, καθώς και 35χρονη ημεδαπή συμβολαιογράφος. Εκτός από τον 43χρονο αλλοδαπό, πατέρα της 17χρονης μητέρας του βρέφους, αναζητείται και η 38χρονη υποψήφια μητέρα.

Η ανήλικη μητέρα μαζί με το βρέφος νοσηλεύονται σε Μαιευτική Κλινική σε Νοσοκομείο της πόλης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή