Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας στο Βόλο Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο ο 30χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εκτέλεσε την «παραγγελία» της δολοφονίας του 29χρονου Αναστάσιου Μπουμπουλά που έλ Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο ο 30χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εκτέλεσε την «παραγγελία» της δολοφονίας του 29χρονου Αναστάσιου Μπουμπουλά που έλ Rating: 0

Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας στο Βόλο

astinomia

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο ο 30χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εκτέλεσε την «παραγγελία» της δολοφονίας του 29χρονου Αναστάσιου Μπουμπουλά που έλαβε χώρα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς ένας 17χρονος αθίγγανος, ο οποίος συνελήφθη τη ημέρα της δολοφονίας, φέρεται να διαπληκτίστηκε με το 29χρονο θύμα για προσωπικές διαφορές και ειδοποίησε μία παρέα περίπου 15 ατόμων τα οποία κατέφθασαν στα Παλαιά κρατώντας καδρόνια. Δύο από τα άτομα της ομάδας περίμεναν τον 29χρονο και την παρέα του μπροστά από την είσοδο του μπαρ. Οι υπόλοιποι ήταν κρυμμένοι σε κάθετο δρόμο. Μόλις ο 29χρονος, δυο φίλοι του και η αδερφή του, βγήκαν από το κατάστημα, ακολούθησε συμπλοκή. Όταν ο 29χρονος κατέβηκε στο δρόμο, το ΙΧ αυτοκίνητο του 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είναι γαμπρός του 17χρονου, παρέσυρε τον άτυχο άντρα και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Ο 29χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας