"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Συνελήφθη ο 55χρονος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου – Ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη τελικά ο 55χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Αθήνα.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα,.

 

Σημειώνεται ότι σε βάρος του κοσμηματοπώλη, του έτερου άνδρα που φαίνεται να κλωτσά στο πρόσωπο τον Ζακ Κωστόπουλο παρά το γεγονός ότι είναι πεσμένος μέσα στα γυαλιά, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ΕΛΑΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο Ζακ Κωστόπουλος να μην μπήκε στο κατάστημα για να διαπράξει ληστεία, αλλά όντας σε κατάσταση αμόκ λόγω της χρήσης ναρκωτικών. Για τους αστυνομικούς το προφίλ του θύματος δεν συνάδει με αυτό του ληστή, ενώ πληροφορίες για χρήση σκληρών ναρκωτικών συντελούν στο σενάριο του αμόκ.

Σημειώνεται δε ότι σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την Κυριακή, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστήριξε ότι ο Ζακ κατέφυγε στο κοσμηματοπωλείο για να ξεφύγει από καυγά, σημειώνοντας ότι υπάρχει το σχετικό υλικό που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης