Συνελήφθη 37χρονος στην Καλαμπάκα – Δήλωσε ψεύτικη ληστεία σε βάρος του Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψ Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψ Rating: 0

Συνελήφθη 37χρονος στην Καλαμπάκα – Δήλωσε ψεύτικη ληστεία σε βάρος του

Συνελήφθη 37χρονος στην Καλαμπάκα – Δήλωσε ψεύτικη ληστεία σε βάρος του

Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση. 
Ειδικότερα, ο 37χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι χθες το απόγευμα δύο άγνωστα άτομα, με την απειλή χρήσης σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με την απώλεια του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού. 
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή