Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε καλλιέργειες στην Δημοτική Ενότητα Πελινναίων Reviewed by Momizat on . Από την σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε μποστάνια, σε βαμβακοκαλλιέργειες ακόμα και σε σταυλικές εγκαταστάσεις Σοβαρές ζημιές σε καλλι Από την σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε μποστάνια, σε βαμβακοκαλλιέργειες ακόμα και σε σταυλικές εγκαταστάσεις Σοβαρές ζημιές σε καλλι Rating: 0

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε καλλιέργειες στην Δημοτική Ενότητα Πελινναίων

xalazi
Από την σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε μποστάνια, σε βαμβακοκαλλιέργειες ακόμα και σε σταυλικές εγκαταστάσεις

Σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες προκάλεσε η σημερινή χαλαζόπτωση λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι που έπληξε τοπικά διαμερίσματα της δημοτικής ενότητας Πελινναίων.

Από την σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε μποστάνια, σε βαμβακοκαλλιέργειες ακόμα και σε σταυλικές εγκαταστάσεις στην Τοπική Κοινότητα Πετροπόρου.

Οι αγρότες σε απόγνωση κάνουν λόγω για ολοκληρωτική καταστροφή των καλλιεργειών τους ενώ στην περιοχή έσπευσε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης με κλιμάκιο της δημοτικής αρχής Φαρκαδόνας.
OichaliaNEWS.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή