Σχεδόν… «ορφανοί» ταξίδευαν οι δύο τόνοι ηρωίνης Reviewed by Momizat on . Σε μεγάλη απόσταση από την εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο κήρυξε αθώους τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One με αποτέλεσμα να έ Σε μεγάλη απόσταση από την εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο κήρυξε αθώους τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One με αποτέλεσμα να έ Rating: 0

Σχεδόν… «ορφανοί» ταξίδευαν οι δύο τόνοι ηρωίνης

Σχεδόν… «ορφανοί» ταξίδευαν οι δύο τόνοι ηρωίνης

Σε μεγάλη απόσταση από την εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο κήρυξε αθώους τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One με αποτέλεσμα να έχουμε μια  εγκληματική οργάνωση χωρίς αρχηγό και με μόλις τέσσερα μέλη.

Ο Αιμίλιος Κοτσώνης είναι ανάμεσα σε αυτούς που αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών για την ένταξη και συγκρότηση της οργάνωσης και κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια στην διαμετακόμιση των ναρκωτικών.

Από τους Έλληνες ένοχοι για την οργάνωση κρίθηκαν οι Γεράσιμος Γιανουσάκης και Γιώργος Μπουρδούβαλης. Από τους υπόλοιπους ένοχοι κρίθηκαν τρεις τουρκικής καταγωγής κρατούμενοι. Αθώοι κρίθηκαν ο πλοιοκτήτης και όλο το πλήρωμα.

Αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών.

efsyn

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή