Σύσκεψη στο νοσοκομείο για θέματα υγείας στη Δυτ. Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων σύσκεψη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για τη Δυτική Θεσσαλία. Αντικείμενο της Πραγματοποιήθηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων σύσκεψη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για τη Δυτική Θεσσαλία. Αντικείμενο της Rating: 0

Σύσκεψη στο νοσοκομείο για θέματα υγείας στη Δυτ. Θεσσαλία

Σύσκεψη στο νοσοκομείο για θέματα υγείας στη Δυτ. Θεσσαλία

Πραγματοποιήθηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων σύσκεψη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για τη Δυτική Θεσσαλία.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διαχείριση της ανάπτυξης του Α΄ Βάθμιου Υγειονομικού Συστήματος (ΤΟΜΥ, Αστικά Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας Περιφέρειας και ο ρόλος των Νοσοκομείων).
Επισημάνθηκαν επίσης:
α) Η ανάγκη καταγραφής του παραγόμενου Κλινικού Έργου από κάθε Υγειονομική Δομή.
β) Οι προτεραιότητες προσλήψεων ιατρικού προσωπικού σε Α΄Βάθμιο επίπεδο.
γ) Οι ανάγκες κάλυψης εξοπλισμού για τα ΚΥ και
δ) Η ανάγκη άμεσης επίλυσης του ζητήματος της Παιδιατρικής Κλινικής Καρδίτσας.
Συμμετείχαν ο Σάκης Παπαδόπουλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, ο Νέστορας Αντωνίου, Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ο Δημήτρης Δημητριάδης, Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, ο Δημήτρης Παρθένης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ο Βάιος Βαρελάς, Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο Β. Μουργελάς, Υπεύθυνος της Μ.Υ. ΠΕΔΥ Τρικάλων, Διευθυντές και εκπρόσωποι των Κ.Υ. Καλαμπάκας, Πύλης, Φαρκαδόνας, Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή