Σύσφιγξη σχέσεων Δήμου Τρικκαίων και Τρικαλινών αποδήμων Reviewed by Momizat on . Ο σημαντικός ρόλος των τρικαλινών και εν γένει Θεσσαλών αποδήμων, ήταν το επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και του προέδρ Ο σημαντικός ρόλος των τρικαλινών και εν γένει Θεσσαλών αποδήμων, ήταν το επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και του προέδρ Rating: 0

Σύσφιγξη σχέσεων Δήμου Τρικκαίων και Τρικαλινών αποδήμων

Σύσφιγξη σχέσεων Δήμου Τρικκαίων και Τρικαλινών αποδήμων

Ο σημαντικός ρόλος των τρικαλινών και εν γένει Θεσσαλών αποδήμων, ήταν το επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και του προέδρου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης, κ. Διαμαντή Γκίκα.
Οι τρικαλινοί απόδημοι, η πλειονότητα των οποίων διαβιεί στη Γερμανία, αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο του απόδημου ελληνισμού.
Για τον λόγο αυτόν, η συζήτηση περιστράφηκε σε ζητήματα ενίσχυσης των δεσμών με την πατρίδα και δη τον Δήμο Τρικκαίων, τα οποία αναμένεται να τεθούν ειδικότερα.
Ο κ. Παπαστεργίου εξήρε την προσφορά των αποδήμων τρικαλινών στη δεύτερη πατρίδα τους, αλλά υπενθύμισε τον ρόλο τους και στην πατρίδα καταγωγής τους.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή