Σ. Παπαδόπουλος: Βασικός συντελεστής στην υπερχρέωση της χώρας η πολιτική φαρμάκου & υγείας Reviewed by Momizat on . Η πολιτική φαρμάκου και υγείας, που ακολουθήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν βασικός συντελεστής στην υπερχρέωση της χώρας και στον υπερδανεισμό τόνι Η πολιτική φαρμάκου και υγείας, που ακολουθήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν βασικός συντελεστής στην υπερχρέωση της χώρας και στον υπερδανεισμό τόνι Rating: 0

Σ. Παπαδόπουλος: Βασικός συντελεστής στην υπερχρέωση της χώρας η πολιτική φαρμάκου & υγείας

Σ. Παπαδόπουλος: Βασικός συντελεστής στην υπερχρέωση της χώρας η πολιτική φαρμάκου & υγείας

Η πολιτική φαρμάκου και υγείας, που ακολουθήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν βασικός συντελεστής στην υπερχρέωση της χώρας και στον υπερδανεισμό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Ο κ. Παπαδόπουλος με αφορμή και τον ογκώδη φάκελο με 67 εκθέσεις ελέγχων του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και τα όσα καθημερινά ακούγονται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ξεκαθάρισε ότι σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν καθώς «πραγματικά διαπιστώνουμε ότι όλη αυτή η διασπάθιση δημοσίου χρήματος συνετέλεσε σε πάρα πολύ μεγάλες δαπάνες που οδηγούσαν σε νέους δανεισμούς».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή