Τα μαγικά Μετέωρα όλου του κόσμου Reviewed by Momizat on . Τα Μετέωρα, οι βράχοι που αποπέμπουν μυστήριο και απορία για το παρελθόν της γης, είναι διάσημος προορισμός. Όπως, μάλιστα, αναφέρει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κ Τα Μετέωρα, οι βράχοι που αποπέμπουν μυστήριο και απορία για το παρελθόν της γης, είναι διάσημος προορισμός. Όπως, μάλιστα, αναφέρει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κ Rating: 0

Τα μαγικά Μετέωρα όλου του κόσμου

Τα μαγικά Μετέωρα όλου του κόσμου

Τα Μετέωρα, οι βράχοι που αποπέμπουν μυστήριο και απορία για το παρελθόν της γης, είναι διάσημος προορισμός. Όπως, μάλιστα, αναφέρει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ψηφίστηκαν ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για την χρονιά που πέρασε!
Σε σχετικό κείμενο του Γραφείου επισημαίνει ότι «Στα Μετέωρα η πνευματικότητα και η παράδοση συνδιαλέγονται με ένα τρόπο μοναδικό, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο τους στους επισκέπτες, που συρρέουν από κάθε γωνιά της γης για να θαυμάσουν ένα από τα σπουδαιότερα γεωλογικά μνημεία της ανθρωπότητας». Απολαύστε τα από ψηλά σε μία παραγωγή του Matador Network, θυμίζοντας ότι τα Μετέωρα δεν ανήκουν σε κανέναν και, ταυτόχρονα, ανήκουν σε όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή