Τα ποδήλατα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στην πρωτεύουσα του ποδηλάτου τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .  Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση το ετήσιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας των ένστολων, ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016. Η διοργάνωση αυτή σε συνδυασμ  Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση το ετήσιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας των ένστολων, ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016. Η διοργάνωση αυτή σε συνδυασμ Rating: 0

Τα ποδήλατα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στην πρωτεύουσα του ποδηλάτου τα Τρίκαλα

Τα ποδήλατα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στην πρωτεύουσα του ποδηλάτου τα Τρίκαλα

 Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση το ετήσιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας των ένστολων, ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016. Η διοργάνωση αυτή σε συνδυασμό με τη λειτουργία του νέου ποδηλατοδρόμου, κατέδειξε ότι η πόλη των Τρικάλων αγαπά το ποδήλατο και ως άθλημα και ως καθημερινότητα.

Εμφάνιση PODIL ED8.JPG
Η διοργάνωση από το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων) και η συνεργασία του Δήμου, μαζί με τη ΣΜΥ, την Τροχαία – και συνολικότερα την ΑΔ Τρικάλων­ – και την ΕΟΠ, οδήγησαν σε ένα άψογο αποτέλεσμα.  Περίπου 40 αθλητές αγωνίστηκαν στο σιρκουί των 15 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό τα Τρίκαλα, την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική). Η διαδρομή ήταν: Τρίκαλα, Χαϊδεμένη, Περδικορράχη, Χαϊδεμένη Ράξα, Ρίζωμα, Πλάτανος, Τρίκαλα.

Εμφάνιση PODIL ED1.JPG
Τις βραβεύσεις έκαναν, ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος,  ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Γ. Λιάκος, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Κώστας Τσορτσουκτσίδης,. Επίσης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων κ. Εφη Λεβέντη επέδωσε τιμητική πλκέτα τον υποσμηναγό Γιάννη Ταμουρίδη για την προσφορά του στο άθλημα της ποδηλασίας, με πρόσφατη τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο,  εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Εμφάνιση PODIL ED3.JPG

Ο εκπρόσωπος του αναπληρωτή ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Βίτσα, αντιπλοίαρχος Αθανάσιος Μίχας, επέδωσε στον αναμνηστική – τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου,  για τη συνεισφορά του Δήμου στη διοργάνωση.

Εμφάνιση PODIL ED5.JPG

Πλακέτες αντήλλαξαν, ο διευθυντής του ΑΣΑΕΔ αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Ανδριόπουλος (κάτοχος πολύχρονων ρεκόρ στον μαραθώνιο ποδηλασίας και στα 10 χλμ.)  με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠ. Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο τρικαλινός Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία, Δημήτρης Γεωργαλής, με σημαντική συμμετοχή στα της διοργάνωσης και ο αεικίνητος, πρωτοπόρος τρικαλινός ποδηλάτης (συνταξιούχος πυροσβέστης) Στέλιος Βάσκος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή