”Τα σπάει” η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης! – Συγχαίρει τους μαθητές η Eλ. Αναστασοπούλου Reviewed by Momizat on . Με φράσεις όπως το «Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη» του αρχαίου επικού ποιητή Χορίλου, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευση Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπ Με φράσεις όπως το «Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη» του αρχαίου επικού ποιητή Χορίλου, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευση Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπ Rating: 0

”Τα σπάει” η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης! – Συγχαίρει τους μαθητές η Eλ. Αναστασοπούλου

”Τα σπάει” η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης! – Συγχαίρει τους μαθητές η Eλ. Αναστασοπούλου

Με φράσεις όπως το «Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη» του αρχαίου επικού ποιητή Χορίλου, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευση Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου με τα συγχαρητήρια της κάνει τη διαφορά μέσα σ’ όλες αυτές τις ανακοινώσεις που έχουμε διαβάσει από χθες που βγήκαν οι βάσεις.

Δείτε τη συγχαρητήρια ανακοίνωση της Αναστασοπούλου προς τους μαθητές:

”Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και η Διευθύντρια Ελένη Αναστασοπούλου, συγχαίρει τους μαθητές της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προσπάθεια και την εισαγωγή τους, στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.
Οι πολυετείς θυσίες και ο διαρκής μόχθος έφερε την ανταμοιβή στους μαθητές μας  και τώρα έφτασε η στιγμή να ταξιδέψουν «σε λιμένας πρωτοειδωμένους» και «τες καλές πραγμάτειες»  ν’ αποκτήσουν.
Ήρθε η ώρα της εκπλήρωσης των στόχων τους , με την αδιάλειπτη καθοδήγηση των καθηγητών τους, αλλά και την υλική και ηθική στήριξη των οικογενειών τους.
Όσοι κοπίασαν,  αλλά δεν εισήχθηκαν στις σχολές της προτίμησής τους, ας αναλογιστούν τη φράση του αρχαίου επικού ποιητή Χορίλου : «Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη» (μία επίμονη σταγόνα νερού ανοίγει τρύπα σε πέτρα).
Αγαπητοί μας μαθητές, με το καθαρό βλέμμα, τη ζωντάνια, την ορμή της νιότης και την επιμονή σας έχετε τη δύναμη να μετουσιώνετε την προσπάθεια σε επιτυχία. Σας ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή δύναμη στον στίβο της ενήλικης ζωής όπου μετράει η δύναμη να συνεχίζεις και να δημιουργείς.”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή