Τα Tρίκαλα στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής Reviewed by Momizat on . Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα αύριο Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Πρωθυπου Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα αύριο Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Πρωθυπου Rating: 0

Τα Tρίκαλα στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής

politikoi arxhgoi
Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα αύριο Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του επίσης πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και του γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

SAMARAS_05012015090122
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, θα βρίσκεται στα Τρίκαλα με αφορμή τον προσυνεδριακό διάλογο συμμετέχοντας στις διαδικασίες της περιφερειακής συνδιάσκεψης των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Art Gallery Hotel.
papandreou-708_3
Την ίδια μέρα ώρα 13.00 , ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος στα Τρίκαλα. Θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους φορέων και πολίτες στο Πανελλήνιο .
koytsoympas_12_0
Στα πλαίσια της επίσκεψής του στα Τρίκαλα αύριο Παρασκευή , ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη συνεστίαση που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του Κόμματος, στις 9:30μμ, στο κέντρο «Θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια. Μετά την πολιτική ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από λαϊκή & δημοτική ορχήστρα.

Νωρίτερα, στις 8:30μμ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή