ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ – ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 3-2: Ανατροπή και 19ο Grand Slam ο Σέρβος Reviewed by Momizat on . Δεν έφτανε η φανταστική εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros για να κατακτήσει τον τίτλο αφού ο "διαστημικός"Νοβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε α Δεν έφτανε η φανταστική εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros για να κατακτήσει τον τίτλο αφού ο "διαστημικός"Νοβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε α Rating: 0

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ – ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 3-2: Ανατροπή και 19ο Grand Slam ο Σέρβος

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ – ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 3-2: Ανατροπή και 19ο Grand Slam ο Σέρβος

Δεν έφτανε η φανταστική εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros για να κατακτήσει τον τίτλο αφού ο “διαστημικός”Νοβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε από το 0-2 και κατέκτησε το 2ο τρόπαιο (1ο το 2016) του στο Παρίσι.

Τέσσερις ώρες πάλεψε σαν πραγματικό θηρίο για να φτάσει εκεί όπου ονειρεύονταν από μικρό παιδί. Μόνο που απέναντι του δεν ήταν κάποιος τυχαίος, αλλά ο κορυφαίος τενίστας των τελευταίων ετών. Και δυστυχώς για τον Στέφανο Τσιτσιπά  ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε και σήμερα γιατί είναι στο Νο1 κάνοντας μία επική ανατροπή σε έναν από τους καλύτερους τελικούς στο Παρίσι.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 και έγινε ο πρώτος τενίστας στην open era που έχει τουλάχιστον 2 τίτλους και στα 4 Grand Slam επικράτησε στον μεγάλο τελικό σε 4.11′ με 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-3, 6-4 του Έλληνα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία άλλα όχι σ’ όλο το παιχνίδι!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή