Την Κυριακή η Πορεία Ειρήνης Μεγαλοχώρι – Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με σύνθημα “Ο λαός να δώσει απάντηση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας” η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει την Πορεία Ειρήνης τη Με σύνθημα “Ο λαός να δώσει απάντηση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας” η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει την Πορεία Ειρήνης τη Rating: 0

Την Κυριακή η Πορεία Ειρήνης Μεγαλοχώρι – Τρίκαλα

Την Κυριακή η Πορεία Ειρήνης Μεγαλοχώρι – Τρίκαλα

Με σύνθημα “Ο λαός να δώσει απάντηση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας” η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει την Πορεία Ειρήνης την ερχόμενη Κυριακή  14 Απρίλη που έχει οριστεί από την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη ως Πανελλαδική Μέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής από την πλατεία του Μεγαλοχωρίου αφού προηγουμένως θα παρουσιαστεί από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου ένα δρώμενο για την Ειρήνη.

Την Κυριακή η Πορεία Ειρήνης Μεγαλοχώρι – Τρίκαλα

Μετά από μία στάση μπροστά στο στρατόπεδο η πορεία θα τερματίσει μέσω των κεντρικών δρόμων στο κέντρο των Τρικάλων όπου θα γίνει και ομιλία από μέρους της Επιτροπής Ειρήνης. 
Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην πορεία και δεν διαθέτουν αυτοκίνητο μπορούν να μεταβούν στο Μεγαλοχώρι με Αστικό λεωφορείο δωρεάν και η αναχώρηση θα γίνει στις 5.30 μ.μ. από την αφετηρία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. 
Η ΕΕΔΥΕ απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής τόσο στην 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης όσο και στις πορείες που διοργανώνονται από τις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα, την ίδια μέρα, σημειώνοντας: «Οι εξελίξεις απαιτούν τη μετατροπή της λαϊκής ανησυχίας σε οργανωμένη πάλη για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των αιτιών που τους προκαλούν, για τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που στρατιωτικοποιείται ολοένα και περισσότερο, αξιοποιώντας τη λεγόμενη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία (PESCO). Απαιτείται διαρκής πάλη παίρνοντας υπόψη ότι η αιτία των επικίνδυνων εξελίξεων που στοιχίζουν ακριβά στους λαούς, είναι το κυνήγι του καπιταλιστικού κέρδους, ο ανταγωνισμός των μονοπωλίων για το μοίρασμα αγορών και σφαιρών επιρροής, τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών».

Αφήστε το σχόλιο σας