Την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου διεκδικεί ο Χρήστος Ζαραμπούκας Reviewed by Momizat on . Με την αντίληψη που έχει σαν κέντρο την επιχειρηματικότητα,  αλλά και  τον  επιχειρηματία – άνθρωπο που επιχειρεί και στηρίζει ολόκληρη την οικονομία της χώρα π Με την αντίληψη που έχει σαν κέντρο την επιχειρηματικότητα,  αλλά και  τον  επιχειρηματία – άνθρωπο που επιχειρεί και στηρίζει ολόκληρη την οικονομία της χώρα π Rating: 0

Την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου διεκδικεί ο Χρήστος Ζαραμπούκας

Την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου διεκδικεί ο Χρήστος Ζαραμπούκας

Με την αντίληψη που έχει σαν κέντρο την επιχειρηματικότητα,  αλλά και  τον  επιχειρηματία – άνθρωπο που επιχειρεί και στηρίζει ολόκληρη την οικονομία της χώρα πορεύθηκε αυτά τα χρόνια ως μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων ο συμπολίτης Χρήστος Ζαραμπούκας .

Θα είμαστε εδώ – υποστηρίζει ο ίδιος – και την επόμενη ημέρα των εκλογών με όλες και με όλους, για να στηρίξουμε το θεσμό και μέσω του θεσμού τον επαγγελματία, το βιοτέχνη τον έμπορο.

 Ο Χρηστος Ζαραμπουκας  [ μεταπήδησε απο το τμήμα Υπηρεσιών στο τμήμα Μεταποίησης] έδειξε στη διάρκεια της απερχόμενης περιόδου ότι το Επιμελητήριο πρέπει να είναι η ομπρέλα, η ασπίδα προστασίας, ο σύμβουλος, ο συνεργάτης, ο φίλος του κάθε επιχειρηματία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή