«Της Τρίκκης το βλάστημα – ευλαβικοί ύμνοι», από τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων μετά από πρόσκληση που έλαβε από τ Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων μετά από πρόσκληση που έλαβε από τ Rating: 0

«Της Τρίκκης το βλάστημα – ευλαβικοί ύμνοι», από τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων

XORODIA DIMOTIKI
Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων μετά από πρόσκληση που έλαβε από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, πρόκειται να δώσει συναυλία με θρησκευτικό ρεπερτόριο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εορτής του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, 1995-2015, 20ετία από της θεμελιώσεως του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων, οι οποίες θα λάβουν χώρα στα Τρίκαλα.
Η συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων με τίτλο «Της Τρίκκης το βλάστημα – ευλαβικοί ύμνοι», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στις 07:30 μμ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών «Άγιος Βησσαρίων» επί της οδού Όθωνος (παραποταμίως).

Αφήστε το σχόλιο σας