Τιμητικό αφιέρωμα στην Κούλα Αδαλόγλου από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Tρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων διοργανώνει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ποιήτριας-πεζογράφου Κούλας Αδαλόγλου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 7.30 μ Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων διοργανώνει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ποιήτριας-πεζογράφου Κούλας Αδαλόγλου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 7.30 μ Rating: 0

Τιμητικό αφιέρωμα στην Κούλα Αδαλόγλου από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Tρικάλων

Adaloglou
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων διοργανώνει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ποιήτριας-πεζογράφου Κούλας Αδαλόγλου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 7.30 μ.μ., στο Art Café Suita (Στρατηγού Σαράφη 18, Τρίκαλα).
Για το σύνολο του έργου της ποιήτριας θα μιλήσει η φιλόλογος Λίλια Τσούβα. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι: Μαρία Δήμζα, Ευαγγελία Δήμου, Σεμίνα Σάλιαγκα. Η βραδιά θα πλαισιωθεί από μουσική. Παίζουν ο Μάριος Παπαστάθης (κιθάρα) και ο Ορέστης Κρικώνης (βιολί, κιθάρα).
Η Κούλα Αδαλόγλου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και διδακτορικό δίπλωμα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διετέλεσε Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων (1998-2007) και διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (2007-2011). Αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων “Έκφραση /Έκθεση”, που εισήγαγαν την επικοινωνιακή γλωσσική διδασκαλία στο Λύκειο. Εξέδωσε έξι ποιητικές συλλογές και μία συλλογή διηγημάτων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή