“Του Φεγγαριού τα άσματα” στο θέατρο του Φρουρίου την Παρασκευή Reviewed by Momizat on . Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και η Εφορεία               Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και η Εφορεία               Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο Rating: 0

“Του Φεγγαριού τα άσματα” στο θέατρο του Φρουρίου την Παρασκευή

roloi froyrio

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και η Εφορεία               Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2015, διοργανώνουν στο θέατρο του κάστρου της πόλεως των Τρικάλων, μουσική        εκδήλωση με τίτλο: «Του Φεγγαριού τα Άσματα», σε συνεργασία με το Δήμο           Τρικκαίων, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015, ώρα 21:30 μ.μ..

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μια μουσική περιπλάνηση στη Νύχτα, στο Φεγγάρι, στο Όνειρο και στον Έρωτα, με τραγούδια που θα αποδοθούν από  ομάδα καλλιτεχνών από την πόλη των Τρικάλων.

Πιστεύουμε, ότι και φέτος θα μπορέσουμε να χαρίσουμε στο κοινό, την                Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 μια βραδιά αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή