Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Αγοραστού και Σκρέκα Reviewed by Momizat on . Την πρώτη συζήτηση για το νέο ΕΣΠΑ μέσα από το οποίο θα προωθηθούν μεγάλα έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Την πρώτη συζήτηση για το νέο ΕΣΠΑ μέσα από το οποίο θα προωθηθούν μεγάλα έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Rating: 0

Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Αγοραστού και Σκρέκα

Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Αγοραστού και Σκρέκα

Την πρώτη συζήτηση για το νέο ΕΣΠΑ μέσα από το οποίο θα προωθηθούν μεγάλα έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, με τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών, περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας αυτής, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Ο κ. Κ. Αγοραστός άνοιξε την συζήτηση για τον υπό συζήτηση διαχειριστικό Νόμο που αφορά το νέο ΕΣΠΑ, καταθέτοντας και τις προτάσεις της ΕΝ.ΠΕ.. Ο υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας άκουσε με προσοχή τις προτάσεις και συμφώνησε μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να καθοριστεί το ακριβές πλαίσιο και σχέδιο εφαρμογής του νέου προγράμματος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλία, ενώ ο κ. Μιχαλάκης στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτά που προωθούνται στην Π.Ε. Τρικάλων.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή