"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Το Ποτάμι “φουσκώνει” και στη Λάρισα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το δίδυμο της Νέας Λάρισας Ντίνος Διαμάντος-Μάριος Ξηρομερίτης βολιδοσκοπείται εδώ και καιρό από τα τοπικά στελέχη-εθελοντές του Ποταμιού, πάντα με τις ευλογίες του “κάπτεν” Σταύρου από την Αθήνα… Οι πληροφορίες της press-a λένε πως μπορεί το κόμμα να επιθυμεί διακαώς και τους δύο δημοτικούς συμβούλους στο ψηφοδέλτιο του στη Λάρισα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο. Η λογική λέει πως Διαμάντος και Ξηρομερίτης θα μπορούσαν κάλλιστα να συνενοηθούν μεταξύ τους προκειμένου ένας εκ των δύο να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη στήριξη του άλλου. Μάλλον ο Ντίνος το ‘χει πάρει πιο “ζεστά” για την κεντρική πολιτική σκηνή ενώ ο Μάριος, πέρα από το γεγονός πως διατηρεί ακόμη δεσμούς με τη ΝΔ, προς το παρόν φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου… Ποιος ξέρει; Ίσως να φλερτάρει με την ιδέα πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές μπορεί να είναι ο ίδιος ως επικεφαλής της παράταξης υποψήφιος δήμαρχος! Νέος είναι ακόμη, μπορεί να περιμένει… Οπότε εάν τελικά κάποιος από τη Νέα Λάρισα δεχθεί την πρό(σ)κληση του Θεοδωράκη για το ψηφοδέλτιο, όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Ντίνος Διαμάντος.

Στα ηχηρά όμως ονόματα από Λάρισα που έχουν επίσης δεχθεί κρούση από το Ποτάμι συγκαταλέγεται και ο γνωστός δημοσιογράφος, Ανδρέας Γιουρμετάκης. Άλλωστε ο ίδιος φλέρταρε με την ιδέα να κατεβεί στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής και στις προηγούμενες εκλογές το 2012, όταν την τελευταία στιγμή είχε απορρίψει την πρόταση του Θάνου Τζήμερου (“Δημιουργία Ξανά”). Μάλιστα τότε είχε διανείμει και δήλωση του στα ΜΜΕ και τους συναδέλφους του, η οποία έκλεινε ως εξής:
“Παραμένω στη θέση του κρίνοντος (δημοσιογράφου) και δεν αποκλείω στο μέλλον να βρεθώ στην θέση του κρινόμενου… Σε καλύτερες συνθήκες”

Κι αφού από τότε το είχε αφήσει ανοικτό, μήπως οι συνθήκες ωρίμασαν και έφτασε η ώρα για τον δημοσιογράφο της TRT;

Οι πληροφορίες της press-a λένε πως στο στόχαστρο του Σταύρου Θεοδωράκη βρίσκεται και ο “Mr ΘΕΣγάλα” Θανάσης Βακάλης! Μόνο που ο πρόεδρος του πρότυπου και επιτυχημένου συνεταιρισμού, φέρεται να κρατά την πόρτα του στην πολιτική ερμητικά κλειστή… Προς το παρόν τουλάχιστον!

Μεταξύ άλλων, τέλος, στις προτάσεις των Λαρισαίων εθελοντών του Ποταμιού φαίνεται πως βρίσκεται και το όνομα του γιατρού και προέδρου του Συλλόγου Ιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Κων/νου Μπαργιώτα
Press-A.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης