Το Ποτάμι “φουσκώνει” στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η συζήτηση των φίλων του Ποταμιού στα Τρίκαλα, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Gallery Art. Ο υπεύθυνος για την καλλ Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η συζήτηση των φίλων του Ποταμιού στα Τρίκαλα, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Gallery Art. Ο υπεύθυνος για την καλλ Rating: 0

Το Ποτάμι “φουσκώνει” στα Τρίκαλα

000

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η συζήτηση των φίλων του Ποταμιού στα Τρίκαλα, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Gallery Art.

Ο υπεύθυνος για την καλλιτεχνική παραγωγή και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Ορφανός, ο περιφερειακός συντονιστής θεσσαλίας Παναγιώτης Πιλάτος που παρευρέθηκε, με τους Τρικαλινούς συντονιστές του Ποταμιού, άκουσαν τις ερωτήσεις και συζήτησαν με τον κόσμο που προσήλθε.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη γνωστοποίηση των θέσεων του Ποταμιού για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και τη διενέργεια των εκλογών και επεκτάθηκε σε όλους τους βασικούς άξονες του κινήματος, καθώς και στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, όπως και στην αναγκαιότητα προεκλογικής δέσμευσης των κομμάτων για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο ομιλητές του Ποταμιού τόνισαν επίσης, τη σπουδαιότητα της εθνικής συνεννόησης για ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, όπως και την ανάγκη να ενδυναμωθεί το Ποτάμι από φρέσκες φωνές και ανθρώπους, ώστε να παγιώσει την τρίτη του εκλογική θέση, ως μια δύναμη ψυχραιμίας και σταθερότητας για την επόμενη κρίσιμη μετεκλογική περίοδο για τη χώρα.

0000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή