Το σκάνδαλο της Μεσοχώρας Reviewed by Momizat on . To μεγαλύτερο έργο υποδομής που επιχειρήθηκε ποτέ στα Τρίκαλα,έπεσε θύμα του πολιτικού κόστους και της περιβόητης Ελληνικής Δικαιοσύνης (βλέπε ΣτΕ). Από το 2001 To μεγαλύτερο έργο υποδομής που επιχειρήθηκε ποτέ στα Τρίκαλα,έπεσε θύμα του πολιτικού κόστους και της περιβόητης Ελληνικής Δικαιοσύνης (βλέπε ΣτΕ). Από το 2001 Rating: 0

Το σκάνδαλο της Μεσοχώρας

Το σκάνδαλο της Μεσοχώρας
To μεγαλύτερο έργο υποδομής που επιχειρήθηκε ποτέ στα Τρίκαλα,έπεσε θύμα του πολιτικού κόστους και της περιβόητης Ελληνικής Δικαιοσύνης (βλέπε ΣτΕ).
Από το 2001 το φράγμα της Μεσοχώρας και το εργοστάσιο της Γλύστρας ,είναι έτοιμα να λειτουργήσουν με κόστος για το φορολογούμενο πολίτη 500 εκατ ευρώ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δημοσίων Έργων,τόσο περίπου κόστιζε η κατασκευή του οδικού άξονα Ε-65 την περίοδο εκείνη,χωρίς μάλιστα την ανάγκη διοδίων.
Σήμερα η περιοχή που θα μπορούσε να έχει ανάλογη ανάπτυξη σαν την λίμνη Πλαστήρα, στέκει ερημωμένη και η πιο αραιοκατοικημένη περιοχή της χώρας.
Για τους τοπικούς  πολιτικάντηδες στη καλύτερη περίπτωση το έργο είναι επουσιώδες,ενώ πολύ από αυτούς έχουν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του.
Προέχουν τα spa στο Ρίζωμα,προπονητικά κέντρα στο Βροντερό, πολλές αίθουσες τέχνης και μουσεία, δια πάσα νόσο και μ@λ@κι@.
Μ`όλα αυτά ο Τρικαλινός λαός πορεύεται στις επόμενες αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές,έτοιμος να καταγράψει  για άλλη μια φορά με χρυσά γράμματα, την ένδοξη πολιτική ιστορία του τόπου.
Δεξιός Ψάλτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή