Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (μ-λ) στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7 ης Ιούλη με συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Συμμετέχει θέλοντας να προβάλλει την γραμμή της αντίστασης Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7 ης Ιούλη με συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Συμμετέχει θέλοντας να προβάλλει την γραμμή της αντίστασης Rating: 0

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (μ-λ) στα Τρίκαλα

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (μ-λ) στα Τρίκαλα

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7 ης Ιούλη με συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.
Συμμετέχει θέλοντας να προβάλλει την γραμμή της αντίστασης και της οργάνωσης του λαού.
Στην εποχή που ζούμε η γενικευμένη επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού οδηγεί στην κατάργηση μιας σειράς εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Ο εργασιακός μεσαίωνας είναι εδώ.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος θα αναλάβει τη συνέχιση της επίθεσης σε μισθούς, συντάξεις, ασφάλιση, περίθαλψη, μόρφωση. Για το ποιος θα αναλάβει την τρομοκράτηση του λαού, την καταστολή των κινητοποιήσεων, τις διώξεις εργαζομένων που διεκδικούν τα δίκια τους. Για το
ποιος θα διευκολύνει περισσότερο τους πολεμικούς σχεδιασμούς των αμερικανονατοϊκών φονιάδων στην περιοχή φέρνοντας πιο κοντά το ενδεχόμενο πολεμικών συρράξεων. Παράλληλα τα δεκανίκια, παλιά και νέα,διεκδικούν το ρόλο τους συμβάλλοντας στον αποπροσανατολισμό του λαού.
Το ΚΚΕ(μ-λ) έχοντας συνεχή παρουσία και συμμετοχή στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες πολλές δεκαετίες διεκδικεί την ψήφο και τη στήριξη του τρικαλινού λαού για να:
-Ενισχυθεί η γραμμή της αντίστασης και της διεκδίκησης.
-Ενισχυθεί η γραμμή της φιλίας και της αλληλεγγύης των λαών. Ενάντια στην πατριδοκαπηλία, τον εθνικισμό και τη φασιστικοποίηση.

Για να ανοίξει ο δρόμος του λαού για ανεξαρτησία και σοσιαλισμό.
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ(μ-λ) για την εκλογική περιφέρεια Τρικάλων είναι:
ΖΟΛΩΤΑ ΕΛΙΖΑ, Συγγραφέας, Βιολόγος
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Συνταξιούχος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ, Συνταξιούχος ΕΑΣΤ
ΣΑΠΟΥΝΑ ΛΙΤΣΑ, Εργαζόμενη σε φροντιστήριο
ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, Ελεύθερος επαγγελματίας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή