Τράπεζα Πειραιώς: Λουκέτο σε 64 καταστήματα. Κλείνουν τα υποκαταστήματα Οιχαλίας και Μουζακίου Reviewed by Momizat on . Με μιά αιφνιδιαστική κίνηση η διοίκηση της Πειραιώς έκανε γνωστό ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπ Με μιά αιφνιδιαστική κίνηση η διοίκηση της Πειραιώς έκανε γνωστό ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπ Rating: 0

Τράπεζα Πειραιώς: Λουκέτο σε 64 καταστήματα. Κλείνουν τα υποκαταστήματα Οιχαλίας και Μουζακίου

Τράπεζα Πειραιώς: Λουκέτο σε 64 καταστήματα. Κλείνουν τα υποκαταστήματα Οιχαλίας και Μουζακίου

Με μιά αιφνιδιαστική κίνηση η διοίκηση της Πειραιώς έκανε γνωστό ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπεζας να εντατικοποιείται. 

Ειδικότερα, μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) πρόκειται να κλείσουν 64 καταστήματα της Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των καταστημάτων της τράπεζας, στα οποία μπαίνει προσεχώς λουκέτο περιλαμβανονται και τα υποκαταστήματα Οιχαλίας και Μουζακίου.

Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων, με το προσωπικό των καταστημάτων που κλείνουν να βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε δυσμενή θέση και να εξωθούνται στην «οικειοθελή» αποχώρηση. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή