Τρίκαλα – Ανοικτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα. Εκπτώσεις και απεργίες Reviewed by Momizat on . Σήμερα Κυριακή είναι ημέρα προγραμματισμένης κυριακάτικης λειτουργίας όλων των καταστημάτων, λόγω περιόδου προσφορών, όπως προβλέπει o Ν. 4177/2013. Προτεινόμεν Σήμερα Κυριακή είναι ημέρα προγραμματισμένης κυριακάτικης λειτουργίας όλων των καταστημάτων, λόγω περιόδου προσφορών, όπως προβλέπει o Ν. 4177/2013. Προτεινόμεν Rating: 0

Τρίκαλα – Ανοικτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα. Εκπτώσεις και απεργίες

Τρίκαλα –  Ανοικτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα. Εκπτώσεις και απεργίες

Σήμερα Κυριακή είναι ημέρα προγραμματισμένης κυριακάτικης λειτουργίας όλων των καταστημάτων, λόγω περιόδου προσφορών, όπως προβλέπει o Ν. 4177/2013.

Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ).

Να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος   στην οποία συμμετέχει και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων  Tρικάλων .  αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο για την Κυριακή 6-11-2016.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, «η εμπειρία από την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων δείχνει ότι πρόκειται για ένα μέτρο που καταστρέφει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανακατανέμει το λιγοστό τζίρο σε όφελος των μεγάλων αλυσίδων, των malls και των εκπτωτικών χωριών, δημιουργεί λουκέτα και ανεργία, αναγκάζοντας, ταυτόχρονα, μεγάλο μέρος των ήδη εργαζομένων σε απλήρωτη δουλειά τις Κυριακές, χωρίς δικαίωμα στην ξεκούραση, τον ελεύθερο χρόνο και την οικογενειακή ζωή».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή