Τρίκαλα – Εκδηλώσεις εξοικείωσης με τον αυτισμό Reviewed by Momizat on . «Πλημμύρισε» το νησάκι του μύλου από χαρούμενα παιδικά προσωπάκια και από γέλια. Τα παιδιά με τους γονείς τους συμμετείχαν την περασμένη Πέμπτη, με ενθουσιασμό «Πλημμύρισε» το νησάκι του μύλου από χαρούμενα παιδικά προσωπάκια και από γέλια. Τα παιδιά με τους γονείς τους συμμετείχαν την περασμένη Πέμπτη, με ενθουσιασμό Rating: 0

Τρίκαλα – Εκδηλώσεις εξοικείωσης με τον αυτισμό

aytismos

«Πλημμύρισε» το νησάκι του μύλου από χαρούμενα παιδικά προσωπάκια και από γέλια. Τα παιδιά με τους γονείς τους συμμετείχαν την περασμένη Πέμπτη, με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες που η ΚΟΙΝΣΕΠ Equus Equal πραγματοποίησε. Ήταν η συνέχεια των εκδηλώσεων που και πριν το Πάσχα έλαβαν χώρα στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Αυτισμό. Αυτή τη φορά, στην όμορφη περιοχή πίσω από τον μύλο, τα παιδιά και οι γονείς χόρεψαν, τραγούδησαν, μιμήθηκαν, συναγωνίστηκαν με άμιλλα, ενημερώθηκαν παίζοντας με τους πυροσβέστες και αφέθηκαν στη μαγεία της επαφής με το άλογο.
aytismos
Στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέδραμαν ουσιαστικά, ο Δήμος Τρικκαίων, διά του Δημάρχου κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και της αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Βασιλένας Μητσιάδη, η οποία στήριξε τις διαδικασίες. Επίσης,. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, διά του νέου τους διοικητή, πυράρχου κ. Γιώργου Παπαπολύκαρπου και με την ουσιαστική συμβολή των πυροσβεστών: Στέφανου Γκόγκου, Κώστα Αναγνώστου και Νότη Φιλίππου. Φυσικά, η συνδρομή των μελών της Equus Equal ήταν καθοριστική, ενώ εξαίρετος ο ρόλος και συνεισφορά των εθελοντών που συμετείχαν: Γκουγκαρά Βάσω, Τσιμούρτου Βάσω, Στάμου Σούλα, Γυφτάκη Βίκυ, Παπαευθυμίου Βάσω, Γκουγκαρά Ελένη, Σταμάτης Στάμος, Κυραλέου Κων/να, Μαρία Λέγκα, Μπαρσάκη Κατερίνα, Κουτσιούμπα Αρετή, Παπαστεργίου Δήμητρα.

aytismos

Αφήστε το σχόλιο σας