Τρίκαλα: Εντοπίστηκε νέα φυτεία κάνναβης Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκε νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του νομού Τρικάλων και συνελήφθη, χθες το βράδυ στην ίδια περιοχή, από ασ Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκε νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του νομού Τρικάλων και συνελήφθη, χθες το βράδυ στην ίδια περιοχή, από ασ Rating: 0

Τρίκαλα: Εντοπίστηκε νέα φυτεία κάνναβης

Τρίκαλα: Εντοπίστηκε νέα φυτεία κάνναβης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκε νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του νομού Τρικάλων και συνελήφθη, χθες το βράδυ στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από αξιολόγηση στοιχείων που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο δράστης κατελήφθη να καλλιεργεί οργανωμένη φυτεία, από την οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,1 μέτρα.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– ένα λάστιχο, 

– μία τσάπα,

– ένα μπιτόνι λιπάσματος,

– ένας ψεκαστήρας χειρός, 

– ένα μπουκάλι με λίπασμα σε υγρή μορφή και

–  ένας κουβάς. 

Κατασχέθηκαν ακόμη και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του.

Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε, ο αλλοδαπός είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή