Τρίκαλα – Κινητοποίηση κατά των κατασχέσεων στους 6.000 λογαριασμούς πολιτών Reviewed by Momizat on . Κινητοποίηση κατά των κατασχέσεων στους 6.000 λογαριασμούς πολιτών στις οποίες προχώρησε η δημοτική αρχή του Δημήτρη Παπαστεργίου, πραγματοποίησαν σήμερα στην π Κινητοποίηση κατά των κατασχέσεων στους 6.000 λογαριασμούς πολιτών στις οποίες προχώρησε η δημοτική αρχή του Δημήτρη Παπαστεργίου, πραγματοποίησαν σήμερα στην π Rating: 0

Τρίκαλα – Κινητοποίηση κατά των κατασχέσεων στους 6.000 λογαριασμούς πολιτών

Τρίκαλα – Κινητοποίηση κατά των κατασχέσεων στους 6.000 λογαριασμούς πολιτών

Κινητοποίηση κατά των κατασχέσεων στους 6.000 λογαριασμούς πολιτών στις οποίες προχώρησε η δημοτική αρχή του Δημήτρη Παπαστεργίου, πραγματοποίησαν σήμερα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου εκπρόσωποι εργατικών σωματείων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

΄Οπως ανέφεραν οι διοργανωτές “Παρά τα παχιά λόγια κυβερνώντων και τοπικών παραγόντων για «επιστροφή στην κανονικότητα» η πραγματικότητα για τους εργάτες και υπαλλήλους φαντάζει τελείως διαφορετική. Είναι φανερό πλέον ότι οι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας . Εφαρμόζονται σε όλη την κλίμακα του κράτους από την κυβέρνηση μέχρι και τους δήμους,  βυθίζοντας ακόμη πιο πολύ στη φτώχεια και την ανέχεια τη λαϊκή οικογένεια”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή