Τρίκαλα – Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών της κεντρικής πλατείας Reviewed by Momizat on . Άγιο είχε σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης συμπολίτης ηλικιωμένος  στην προσπάθειά του να διαβεί την διάβαση πεζών. Οδηγός τζιπ αντί να σταματήσει, ως όφε Άγιο είχε σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης συμπολίτης ηλικιωμένος  στην προσπάθειά του να διαβεί την διάβαση πεζών. Οδηγός τζιπ αντί να σταματήσει, ως όφε Rating: 0

Τρίκαλα – Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών της κεντρικής πλατείας

Τρίκαλα – Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών της κεντρικής πλατείας

Άγιο είχε σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης συμπολίτης ηλικιωμένος  στην προσπάθειά του να διαβεί την διάβαση πεζών.

Οδηγός τζιπ αντί να σταματήσει, ως όφειλε και όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι οδηγοί, πέρασε τη διάβαση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ηλικιωμένος.

Αμέσως έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς η σχέση κάποιων συμπολιτών – οδηγών με την οδική συμπεριφορά δεν είναι η πρέπουσα και αδυνατούν να αντιληφθούν ότι οι πεζοί έχουν απόλυτη προτεραιότητα παντού, πόσο μάλλον σε διάβαση όπου τα αυτοκίνητα σταματούν για να περάσουν.

Και αυτό είναι κατάκτηση για τα Τρίκαλα, μοναδικό φαινόμενο σε όλη τη χώρα.

Σχόλια (3)

 • Ανώνυμος

  Κι ομως, Κάποιος οδηγός είπε ότι Καλά εκανε και δεν σταμάτησε το τζιπ ! φαίνεται ότι ο βλαμενος είναι μαθημένος να σταματάει σε γελάδια μόνο ! Ε , ας πάει στο χωριό του αφού δεν θέλει τον πολιτισμό ! Γιατί εμείς στα τρικαλα είμαστε Μ@Λ@ΚΕΣ που σταματάμε στις διαβάσεις! Στο χωριό του, Εκεί που έχει πολλά νταούλια (γελαδια)!!!

  Απάντηση
 • Zεύς

  Ασφαλώς και ο συγκεκριμένος ”άνθρωπος” θεώρησε πως αφού έχει ένα όχημα ογκώδες, έχει και το δίκιο με το μέρος του. Που να περίμενε πότε θα περάσει ο ηλικιωμένος. Βέβαια,αν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτόν που δεν του έδωσε προτεραιότητα στην διάβαση πεζών, θα αρχίσει να ρίχνει “καντήλια” για τον ασυνείδητο οδηγό που δεν έπραξε το σωστό.

  Απάντηση
 • Νέμεσις

  Νέμεσις, Νέμεσις, Νέμεσις, τρίς νέμεσις

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή