Τρίκαλα – Μαχητικό το απεργιακό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Reviewed by Momizat on .   Μαχητικό απεργιακό συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ  σήμερα στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας σήμερα και αύριο, με κεντρικό σύνθημα: «Ξεσηκω   Μαχητικό απεργιακό συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ  σήμερα στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας σήμερα και αύριο, με κεντρικό σύνθημα: «Ξεσηκω Rating: 0

Τρίκαλα – Μαχητικό το απεργιακό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

pame 12

 

Μαχητικό απεργιακό συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ  σήμερα στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας σήμερα και αύριο, με κεντρικό σύνθημα: «Ξεσηκωμός. Έφτασε η ώρα της μάχης».

Στα πλαίσια του συλλαλητηρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης  όπου οι διαδηλωτές ανανέωσαν τα απεργιακά, αγωνιστικά τους ραντεβού για τις προσεχείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις. 

Οι διαδηλωτές με τα συνθήματα τους  καταδίκασαν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για ασφαλιστικό – φορολογικό αλλά και την κυβερνητική μεθόδευση να φέρει προς ψήφιση το επίμαχο ν/σ άρον – άρον αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βουλή. 

xenia 017

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή