Τρίκαλα – «Με τη σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» – Με Μίλτο Πασχαλίδη σήμερα το φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. Reviewed by Momizat on . Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα,  θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7 Σεπτέμβρη στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου. Οι εκδηλώσεις «στήνονται» με το μερ Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα,  θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7 Σεπτέμβρη στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου. Οι εκδηλώσεις «στήνονται» με το μερ Rating: 0

Τρίκαλα – «Με τη σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» – Με Μίλτο Πασχαλίδη σήμερα το φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε.

Τρίκαλα – «Με τη σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» – Με Μίλτο Πασχαλίδη σήμερα το φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε.
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα,  θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7 Σεπτέμβρη στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.
Οι εκδηλώσεις «στήνονται» με το μεράκι, την εθελοντική δουλειά, τη φαντασία και το κέφι μελών και φίλων της ΚΝΕ, χωρίς χορηγούς και εταιρείες , χρησιμοποιώντας τα “υλικά” της συλλογικότητας, της ανιδιοτέλειας, της εμπιστοσύνης στους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Φέτος το Φεστιβάλ, τιμώντας τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ δανείζεται το κεντρικό του σύνθημα από το «Καπνισμένο Τσουκάλι» του Γιάννη Ρίτσου: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ, Δύσκολος δρόμος!… Σίγουρος δρόμος… Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή