Τρίκαλα: Σκυλιά πιτμπουλ έστειλαν γυναίκα στο νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Τον χάρο με τα μάτια της είδε 50χρονη (περίπου) γυναίκα που τις επιτέθηκαν στο ύψος της γέφυρας Αρριανού δύο σκυλιά πίτμπουλ δαγκώνοντας της άσχημα στο πόδι. Η Τον χάρο με τα μάτια της είδε 50χρονη (περίπου) γυναίκα που τις επιτέθηκαν στο ύψος της γέφυρας Αρριανού δύο σκυλιά πίτμπουλ δαγκώνοντας της άσχημα στο πόδι. Η Rating: 0

Τρίκαλα: Σκυλιά πιτμπουλ έστειλαν γυναίκα στο νοσοκομείο

Τρίκαλα: Σκυλιά πιτμπουλ έστειλαν γυναίκα στο νοσοκομείο

Τον χάρο με τα μάτια της είδε 50χρονη (περίπου) γυναίκα που τις επιτέθηκαν στο ύψος της γέφυρας Αρριανού δύο σκυλιά πίτμπουλ δαγκώνοντας της άσχημα στο πόδι.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας από τα σκυλιά τα οποία την ακλούθησαν, σκαρφάλωσε στα κάγκελα της γέφυρας και κρεμόταν από την μέσα πλευρά, με κίνδυνο να πέσει μέσα στο ποτάμι, ενώ τα σκυλιά – φονιάδες (έχουν καταγραφεί θάνατοι ανθρώπων από αυτά ανά τον κόσμο), ορμούσαν πάνω στα κάγκελα να την κατασπαράξουν.

Την γυναίκα έσωσε οικοδόμος που εργαζόταν σε κοντινή κατοικία, που έσπευσε με ένα μεγάλο ξύλο για να τα διώξει. Η Γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ στο σημείο ο τόπος έχει γεμίσει με τα αίματα της.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως άντρες της αστυνομίας, που απαγορεύουν την κίνηση δικύκλων από τον δρόμο, ενώ έχει κληθεί και υπάλληλος του δήμου (που μια ώρα μετά το περιστατικό ακόμη δεν είχε φτάσει), να μαζέψει τα σκυλιά.

εγημερίδα

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή