Τρίκαλα: Συνεχίζονται στο νοσοκομείο της πόλης οι εμβολιασμοί του προσωπικού για τον κορονοϊοό Reviewed by Momizat on . Xωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Τρικάλων για τους γιατρούς , νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαρι Xωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Τρικάλων για τους γιατρούς , νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαρι Rating: 0

Τρίκαλα: Συνεχίζονται στο νοσοκομείο της πόλης οι εμβολιασμοί του προσωπικού για τον κορονοϊοό

Τρίκαλα: Συνεχίζονται στο νοσοκομείο της πόλης οι εμβολιασμοί του προσωπικού για τον κορονοϊοό

Xωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Τρικάλων για τους γιατρούς , νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης .

Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στις 8 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ο προγραμματισμός στη φάση αυτή προβλέπει 491 εμβόλιασμούς δεδομένου ότι τόσοι είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι δήλωσαν ότι θέλουν να εμβολιαστούν.

Υπενθυμίζουμε ότι σε σύνολο 938 εργαζομένων το 52,5% απάντησε θετικά στον εμβολιασμό, 39,5% είπε όχι ενώ 8% δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

“Το εμβόλιο είναι ένας τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την ζωής μας”, τονίζεται   σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή