Τρίκαλα: Τέσσερις συγκεντρώσεις και μία… μηχανοκίνητη πορεία κατά του Ασφαλιστικού Reviewed by Momizat on . Σε τετραπλό μέτωπο αντιδρούν οι Τρικαλινοί κατά του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας. Το πρώτο συλλ Σε τετραπλό μέτωπο αντιδρούν οι Τρικαλινοί κατά του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας. Το πρώτο συλλ Rating: 0

Τρίκαλα: Τέσσερις συγκεντρώσεις και μία… μηχανοκίνητη πορεία κατά του Ασφαλιστικού

Τρίκαλα: Τέσσερις συγκεντρώσεις και μία… μηχανοκίνητη πορεία κατά του Ασφαλιστικού

Σε τετραπλό μέτωπο αντιδρούν οι Τρικαλινοί κατά του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας.

Το πρώτο συλλαλητήριο που ανακοινώθηκε προ αρκετών ημερών είναι αυτό της Γραμματείας Τρικάλων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο οποίο συμμετέχουν Εργατικοί Σύλλογοι και δυνάμεις της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, της Ομοσπονδίας Γυναικών, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, Συνταξιουχικά και άλλα Σωματεία.

Την ίδια ώρα (10 π.μ.) έχει προγραμματιστεί το συλλαλητήριο που εξήγγειλε το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, έξω από το κτίριο του εργατοϋπαλληλικού φορέα, στο οποίο θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, καθηγητές, δάσκαλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα καθώς και η Λαϊκή Ενότητα.

Μισή ώρα νωρίτερα (9.30 π.μ.) έχει προγραμματιστεί ανεξάρτητη ταξική απεργιακή προσυγκέντρωση και διαδήλωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στην οποία έχει ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια σε Κατασχέσεις, Πλειστηριασμούς, Διακοπές Ρεύματος και Νερού, Συλλογικότητες, Σωματεία και Κινήματα Αλληλεγγύης.

Τέλος, η τέταρτη συγκέντρωση διοργανώνεται έξω από το Επιμελητήριο, στις 10 το πρωί, από 15 επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς (έμποροι, μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, γεωπόνοι, οικονομολόγοι, φροντιστές κ.α.), ενώ πορεία με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, στο κέντρο της πόλης, έχουν προγραμματίσει αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο στον κόμβο Τρικάλων-Καρδίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή