Τρίκαλα – 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016 Reviewed by Momizat on . Στην πόλη των Τρικάλων θα διεξαχθεί το  1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 22-23 Ιανουαρίου 2016, υπό την Στην πόλη των Τρικάλων θα διεξαχθεί το  1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 22-23 Ιανουαρίου 2016, υπό την Rating: 0

Τρίκαλα – 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016

Τρίκαλα – 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016

Στην πόλη των Τρικάλων θα διεξαχθεί το  1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 22-23 Ιανουαρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.

Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων και τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.

Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, ενώ θα γίνει παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών από Ιατρούς νοσοκομείων της κεντρικής Ελλάδας.

Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου (Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ξενοδοχείο ANANTI CITY RESORT, 9.00-14.00, 15.00-21.00), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, τηλ. επικοινωνίας: 24310 73169).

Την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο (ώρες 18.30-20.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των πολιτών από Ιατρούς για τους Παράγοντες Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή