Τρίτη δόση εμβολίου για άνω των 60 ετών και υγειονομικούς – Ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα Reviewed by Momizat on . Η πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε ξεκάθαρο ότι η σύσταση πλέον είναι να εμβολιαστούν με τρίτη δόση  όσοι είναι άνω τω Η πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε ξεκάθαρο ότι η σύσταση πλέον είναι να εμβολιαστούν με τρίτη δόση  όσοι είναι άνω τω Rating: 0

Τρίτη δόση εμβολίου για άνω των 60 ετών και υγειονομικούς – Ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα

Τρίτη δόση εμβολίου για άνω των 60 ετών και υγειονομικούς – Ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα

Η πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε ξεκάθαρο ότι η σύσταση πλέον είναι να εμβολιαστούν με τρίτη δόση  όσοι είναι άνω των 60 ετών και οι υγειονομικοί. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός με τρίτη δόση των ανοσοκατασταλμένων.

«Τα άτομα που παίρνουν σειρά είναι τα άτομα σε μεγάλες ηλικίες, που ζουν σε δομές φροντίδας αλλά και τα άτομα άνω των 60 ετών. Ομάδες για τις οποίες ο κίνδυνος από την μόλυνση, όπως προκύπτει και από τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι σημαντικός εάν δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση», είπε και αναφέρθηκε σε δεδομένα από μελέτες που δείχνουν ότι στις ηλικίες 60 έως 79 ετών ακόμα το ποσοστό όσων νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι στο 59,2% και όσων χάνουν τη ζωή τους στο 48%.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή