Τραγωδία στον Βύρωνα: Ο εγγονός σκότωσε τη γιαγιά του Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη ο εγγονός της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή στο Βύρωνα. Η δολοφονία αποδίδεται σε άγριο ξυλοδαρμό ο οποίος έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσ Συνελήφθη ο εγγονός της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή στο Βύρωνα. Η δολοφονία αποδίδεται σε άγριο ξυλοδαρμό ο οποίος έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσ Rating: 0

Τραγωδία στον Βύρωνα: Ο εγγονός σκότωσε τη γιαγιά του

Τραγωδία στον Βύρωνα: Ο εγγονός σκότωσε τη γιαγιά του

Συνελήφθη ο εγγονός της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή στο Βύρωνα. Η δολοφονία αποδίδεται σε άγριο ξυλοδαρμό ο οποίος έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από τον εγγονό της.

Ο φερόμενος ως δραστής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να κακοποιούσε το θύμα συστηματικά. Στο παρελθόν γείτονες είχαν κάνει στην αστυνομία καταγγελίες με βάση τις οποίες η γυναίκα είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Λίγο μετά τη δολοφονία, ο εγγονός επικοινώνησε με την αστυνομία δηλώνοντας: «Η γιαγιά μου είναι νεκρή, ελάτε να την πάρετε».

Η γυναίκα έφερε μώλωπες και βαριές κακώσεις στα πλευρά, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Η σορός της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή