Τρεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι του Βόλου Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου διεξάγουν συνεχείς ελέγχους. Την Στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου διεξάγουν συνεχείς ελέγχους. Την Rating: 0

Τρεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι του Βόλου

Στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου διεξάγουν συνεχείς ελέγχους.

Την Παρασκευή το πρωί στις 07:40, κατελήφθη ένας 21χρονος εντός του λιμανιού του Βόλου να κατέχει εντός της χειραποσκευής τους μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 2,5 γρ.

Δέκα λεπτά αργότερα κατελήφθη ένας 19χρονος στο ίδιο σημείο να κατέχει εντός της χειραποσκευής του μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 4,5 γρ και λίγο αργότερα κατελήφθη ένας 40χρονος μέσα στο λιμάνι να κατέχει εντός της χειραποσκευής του μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμιγμένη με καπνό σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 34 γρ.

Οι δύο πρώτοι έρχονταν από τη Θεσσαλονίκη και ο τρίτος από την Κοζάνη, ενώ προορισμός τους ήταν η Σκιάθος.

Οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν, και οι τρεις συνελήφθησαν, σχηματίστηκαν δικογραφίες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και εν συνεχεία αφού απολογήθηκαν, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Βόλου, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή