Τρικαλινή… shopping star Reviewed by Momizat on . Μία ακόμη Τρικαλινή η Όλγα Οικονόμου-Κουτσονάσιου είναι από τις παρουσίες που εκπροσωπούν τα Τρίκαλα στην ελληνική τηλεόραση αυτή την εβδομάδα. Λαμβάνει μέρος σ Μία ακόμη Τρικαλινή η Όλγα Οικονόμου-Κουτσονάσιου είναι από τις παρουσίες που εκπροσωπούν τα Τρίκαλα στην ελληνική τηλεόραση αυτή την εβδομάδα. Λαμβάνει μέρος σ Rating: 0

Τρικαλινή… shopping star

Τρικαλινή… shopping star

Μία ακόμη Τρικαλινή η Όλγα Οικονόμου-Κουτσονάσιου είναι από τις παρουσίες που εκπροσωπούν τα Τρίκαλα στην ελληνική τηλεόραση αυτή την εβδομάδα. Λαμβάνει μέρος στην εκπομπή shopping star του Star και δίνει… μαθήματα μόδας και στυλ. Η Όλγα Οικονόμου-Κουτσονάσιου είναι συγγραφέας (έχει γράψει το παιδικό βιβλίο  «Ο Δημητράκης, ο Αζόρ και το μικρό τους μυστικό», μία συγκινητική ιστορία για μικρά και μεγάλα παιδιά). Εκτός από το συγγραφικό της ταλέντο ξεδιπλώνει στην εκπομπή μία άλλη, εντελώς διαφορετική πτυχή της προσωπικότητάς της.

Όπως η ίδια μας εκμυστηρεύεται τα γυρίσματα της εκπομπής είχαν γίνει τον περασμένο Ιούλιο. Όμως δεν αποκαλύπτει ποια είναι η νικήτρια της εβδομάδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή