Τρικαλινοί αντιεμβολιαστές «εξεγείρονται» Reviewed by Momizat on . Την ώρα που το τέταρτο επιδημικό κύμα σαρώνει τη χώρα μας και εντείνεται η αγωνία όλων, δεκάδες Τρικαλινοί συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα είπαν "όχι" στον εμ Την ώρα που το τέταρτο επιδημικό κύμα σαρώνει τη χώρα μας και εντείνεται η αγωνία όλων, δεκάδες Τρικαλινοί συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα είπαν "όχι" στον εμ Rating: 0

Τρικαλινοί αντιεμβολιαστές «εξεγείρονται»

Τρικαλινοί αντιεμβολιαστές «εξεγείρονται»

Την ώρα που το τέταρτο επιδημικό κύμα σαρώνει τη χώρα μας και εντείνεται η αγωνία όλων, δεκάδες Τρικαλινοί συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα είπαν “όχι” στον εμβολιασμό.

Συμπολίτες οι οποίοι παραμένουν πλήρως απροστάτευτοι έναντι του κορωνοϊού, χωρίς να φορούν μάσκες, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης , διαμαρτυρόμενοι για την επιχείρηση «εξόντωσης» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και για μια «αφανή επίθεση».

Οι αρνητές του εμβολίου για τον κορωνοϊό, αλλά και των μέτρων κατά της διασποράς που εφαρμόζει η κυβέρνηση ανανέωσαν το ραντεβού στην πλατεία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Σχόλια (2)

  • Jim Riflevinegar

    Να περιμένετε οσονούπω, ως καλοκαιρινό χείμαρρο και την δική μας συγκέντρωση, των υποστηρικτών του επιπέδου της Γης. Τίιιιιιι; δεν είναι; Αχ μην αρχίζετε πάλι…Ρε παιδιά, εάν είναι στρόγγυλη, οι κάτω θα …πέφτανε.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή