Τρικαλινός εργασιακός Μεσαίωνας!! – “Tσακίζει” η ανεργία – «Σαρώνουν» η ημιαπασχόληση και η ανασφάλιστη εργασία Reviewed by Momizat on . Το «έχεις δει τι γίνεται έξω; Πού θα βρεις δουλειά;» ακούγεται σε όλους τους εργασιακούς χώρους . Οι ιστορίες εκμετάλλευσης, ακόμη και εξαναγκασμός των εργ Το «έχεις δει τι γίνεται έξω; Πού θα βρεις δουλειά;» ακούγεται σε όλους τους εργασιακούς χώρους . Οι ιστορίες εκμετάλλευσης, ακόμη και εξαναγκασμός των εργ Rating: 0

Τρικαλινός εργασιακός Μεσαίωνας!! – “Tσακίζει” η ανεργία – «Σαρώνουν» η ημιαπασχόληση και η ανασφάλιστη εργασία

Τρικαλινός εργασιακός Μεσαίωνας!! – “Tσακίζει” η ανεργία – «Σαρώνουν» η ημιαπασχόληση και η ανασφάλιστη εργασία

Το «έχεις δει τι γίνεται έξω; Πού θα βρεις δουλειά;» ακούγεται σε όλους τους εργασιακούς χώρους .

Οι ιστορίες εκμετάλλευσης, ακόμη και εξαναγκασμός των εργαζόμενων να συμφωνούν επισήμως άλλα χρήματα και άλλα να παίρνουν στην πραγματικότητα είναι πολύ συχνό φαινόμενο .

Δυστυχώς αυτό είναι το εργασιακό  περιβάλλον με νέους και νέες  να δουλεύουν σε θέσεις εργασίας που δεν ανταποκρίνονται στις σπουδές τους ή εργαζόμενους που δεν κατάφεραν να σπουδάσουν λόγω της κρίσης, αλλά μπήκαν στην αγορά εργασίας και αμείβονται με εξευτελιστικούς μισθούς.

Ο ορατός κίνδυνος απώλειας της θέσης εργασίας, οδηγεί τους εργαζόμενους να επιλέγουν να ανεχθούν την υφιστάμενη κατάσταση.

Με λίγα λόγια…, Εργασιακός Μεσαίωνας!! 

Αφήστε το σχόλιο σας