Τσίπρας: Δώστε στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα αυτοδυναμία Reviewed by Momizat on . «Την Κυριακή δεν μιλούν οι δανειστές, μιλάει ο λαός» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλατεία Ομονοίας - «Τέλος στο πάρτι» διαμήνυσε, «από Δευτέρα επιστροφή σ «Την Κυριακή δεν μιλούν οι δανειστές, μιλάει ο λαός» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλατεία Ομονοίας - «Τέλος στο πάρτι» διαμήνυσε, «από Δευτέρα επιστροφή σ Rating: 0

Τσίπρας: Δώστε στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα αυτοδυναμία

tsipras
«Την Κυριακή δεν μιλούν οι δανειστές, μιλάει ο λαός» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλατεία Ομονοίας – «Τέλος στο πάρτι» διαμήνυσε, «από Δευτέρα επιστροφή στη νομιμότητα»
«Καθαρή, ανόθευτη εντολή διακυβέρνησης» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, όπως είπε κατά την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ομονοίας ο αρχηγός του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.Μιλώντας ενώπιον χιλιάδων οπαδών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας διαμήνυσε ότι από τη Δευτέρα μπαίνει «τέλος στο πάρτι» και η χώρα επιστρέφει στη νομιμότητα, βάζοντας τέλος στη διαφθορά και τη διαπλοκή.Επιτιθέμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι από τη Δευτέρα «μπαίνει τέλος στη διακυβέρνηση της χώρας με e-mail» και συμπλήρωσε: «Την Κυριακή δεν μιλούν οι δανειστές. Μιλάει ο λαός και θα πει μνημόνια τέλος».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή