Υπογράφηκε το καταστατικό του Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του καταστατικού για την μετατροπή του Α.Ο. Τρίκαλα σε ΠΑΕ. Σήμερα θα δοθεί και το νέο ΑΦΜ. Η ονομασία πλέον θα είναι Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ Π Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του καταστατικού για την μετατροπή του Α.Ο. Τρίκαλα σε ΠΑΕ. Σήμερα θα δοθεί και το νέο ΑΦΜ. Η ονομασία πλέον θα είναι Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ Π Rating: 0

Υπογράφηκε το καταστατικό του Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ

Υπογράφηκε το καταστατικό του Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του καταστατικού για την μετατροπή του Α.Ο. Τρίκαλα σε ΠΑΕ. Σήμερα θα δοθεί και το νέο ΑΦΜ.

Η ονομασία πλέον θα είναι Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ ( και όχι ΠΑΕ Α.Ο.Τρίκαλα όπως παλαιότερα) . Εννοείται ότι σήμα και χρώματα είναι τα γνωστά της ομάδας των Τρικάλων.Το θέμα από πλευράς πενταμελούς διοικούσας επιτροπής τελείωσε και πλέον μένει το καταστατικό να πάει στην Αθήνα και μαζί με τον φάκελλο να σταλεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να πάρει την έγκριση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες απαιτείται ένα 2οημερο αλλά με τις εξελίξεις στην χώρα δεν γνωρίζει κανείς πια τα χρονοδιαγράμματα. Μόλις πάρει έγκριση από το Υπουργείο τότε θα ανοιχθεί λογαριασμός για τις μετοχές και το Μετοχικό κεφάλαιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή