Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Κουφοντίνας στα Δικαστήρια Βόλου Reviewed by Momizat on . Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και στους γύρω δρόμους ενόψει της μεταφοράς στο κτίριο του "Λουκά" της τρομοκρατικής ορ Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και στους γύρω δρόμους ενόψει της μεταφοράς στο κτίριο του "Λουκά" της τρομοκρατικής ορ Rating: 0

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Κουφοντίνας στα Δικαστήρια Βόλου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Κουφοντίνας στα Δικαστήρια Βόλου

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και στους γύρω δρόμους ενόψει της μεταφοράς στο κτίριο του “Λουκά” της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, προκειμένου να παραστεί στην συνεδρίαση του Δικαστικού Συμβουλίου Εκτέλεσης Ποινών και να καταθέσει την άποψή του για την τετραήμερα άδεια που έχει αιτηθεί να του χορηγηθεί από την αγροτική φυλακή Κασσαβέτειας όπου κρατείται.

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση νέας άδειας είχε γίνει αποδεκτό από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της φυλακής Κασσαβέτειας, αλλά κατά αυτής προσέφυγε ο αρμόδιος Εισαγγελέας πρωτοδικών Βόλου. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια Βόλου λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, αναμένοντας ακρόαση από το Δικαστικό Συμβούλιο.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, είχε απαγορευτεί η στάθμευση στους δρόμους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη. Η απόφαση του τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Εκτέλεσης Ποινών αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή